Domowa paszteciarnia Labuda Domowa paszteciarnia Labuda

Domowa paszteciarnia Labuda

Indeks: O.W.02.12.22.D

9,99 zł
Brutto

Na okładce delikatnie widoczne ślady użytkowania, ranty delikatnie przybrudzone, strony w środku czyste, książka pobiblioteczna 

ISBN: 9788361513421

Ilość
Ostatnie sztuki w magazynie

Domowa paszteciarnia  to zbiór przepisów na rozmaite pasztety, galarety, farsze, pasty oraz musy, które stanowią wyśmienite przystawki i zakąski na każde spotkanie przy stole.

Znajdziecie tu nie tylko propozycje dań mięsnych - m.in. pasztet z cielęciny czy pasta z wątróbki drobiowej - ale także receptury na specjały z ryb, warzyw, grzybów i nabiału - m.in. mus z łososia czy farsz z sera żółtego i orzechów włoskich.Oryginalne potrawy szefa kuchni renomowanego hotelu, Grzegorza Labudy, dzięki dokładnemu opisowi sposobu przygotowania są proste do przyrządzenia nawet dla osób niezbyt biegłych w sztuce kulinarnej.W książce został podany również szeroki zestaw przepisów na sosy, stanowiących świetny dodatek do proponowanych dań.Grzegorz Labuda - członek kapituły elitarnego Klubu Szefów Kuchni; kilkakrotnie nominowany do kulinarnych Oskarów. Pracował jako szef kuchni w takich renomowanych hotelach, jak Zamek Jan III Sobieski w Rzucewie, Villa Sedan w Sopocie i Hotel Nadmorski w Gdyni.W Hotelu Nadmorskim przygotowywał menu podczas szczytu polsko-ukraińskiego (A. Kwaśniewski - W. Juszczenko) w 2005 roku i wizyty George’a Busha w 2007 roku. Obecnie prowadzi kuchnię oraz restaurację w ekskluzywnym hotelu Blow Up Hall 5050 w Poznaniu.

O.W.02.12.22.D
1 Przedmiot

Opis

Tytuł
Domowa paszteciarnia
Autor
Grzegorz Labuda
Okładka
Twarda
Stan
Używana
Rok wydania
2009
Liczba stron
45
Wydawnictwo
inne
ISBN
9788361513421
VAT
5%
Czas wysyłki
w ciągu 24 h
Indeks
O.W.02.12.22.D

Specyficzne kody

60 innych produktów w tej samej kategorii: