Na okładce lekko widoczne ślady użytkowania, ranty lekko przybrudzone, strony w środku czyste, książka lekko przekrzywiona
Kuchnie świata i regionalne
Na obwolucie lekko widoczne ślady użytkowania, okładka w stanie dobrym, ranty delikatnie przybrudzone, strony w środku czyste
Na okładce lekko widoczne ślady użytkowania, ranty minimalnie przykurzone, strony w środku czyste
Na okładce lekko widoczne ślady użytkowania, ranty lekko przybrudzone, strony w środku czyste
Na okładce lekko widoczne ślady użytkowania,ranty lekko przykurzone,strony w środku czyste
Na okładce lekko widoczne ślady użytkowania,ranty lekko przykurzone,strony w środku czyste
Bardzo dobry
Na okładce delikatnie widoczne ślady użytkowania, ranty delikatnie przybrudzone, strony w środku czyste
Książka nowa
Osią książki są wielkie przewroty w światowej historii jedzenia - od wynalazku pieczenia w ogniu, poprzez rytualizację jedzenia, która wniosła elementy magii, początki pasterstwa i uprawy ...