Domowe konserwowanie żywności Puhony Domowe konserwowanie żywności Puhony

Domowe konserwowanie żywności Puhony

Indeks: O.W.16.12.22

59,99 zł
Brutto

Na okładce lekko widoczne ślady użytkowania, ranty delikatnie przybrudzone, strony w środku czyste, książka pobiblioteczna 

ISBN: 8385152563

Ilość
Ostatnie sztuki w magazynie

Domowe konserwowanie żywności. Wekowanie, zamrażanie, suszenie, robienie solanek i przechowywanie w piwnicy owoców, ziół i warzyw. Ciesz się owocami i warzywami zachowującymi świeżość przez cały rok. Nie musisz mieć wiele czasu i lat doświadczeń za sobą, aby bez trudu przygotowywać przetwory z owoców i warzyw wyhodowanych we własnym ogrodzie. Jasne i proste instrukcje dadzą Ci poczucie pewności siebie i wiedzę, w jaki sposób zamrażać, suszyć, wekować, przechowywać w piwnicy i w solankach wszystkie skarby, jakie oferuje nam natura.

Zetrzyj i zamroź nadmiar cukinii - idealnie nada się do wielu potraw przez całą zimę. Kup na targu warzywnym skrzynkę pomidorów i zrób z nich pikantny sos pomidorowy. Zawekuj nadmiar fasolki szparagowej z własnego ogródka, by móc się cieszyć świeżymi warzywami przez cały rok, lub też mieć świetny podarunek.

Rady i przepisy zawarte w tej książce pozwolą Ci odżywiać się przez cały rok zdrowymi lokalnymi produktami lub samodzielnie wyhodowanymi we własnym ogrodzie.

O.W.16.12.22
1 Przedmiot

Opis

Tytuł
Domowe konserwowanie żywności
Autor
Karel Puhony
Okładka
Twarda
Stan
Używana
Rok wydania
1994
Liczba stron
224
Wydawnictwo
Elipsa
ISBN
8385152563
VAT
5%
Czas wysyłki
w ciągu 24 h
Indeks
O.W.16.12.22

Specyficzne kody

60 innych produktów w tej samej kategorii: